För att kunna följa övningarna i boken CAD & produktutveckling Del 3 på ett bra sätt bör du göra en del generella förberedelser. Det underlättar om installationen av Creo Parametric på den dator du tänker arbeta med, är konfigurerad på ett sätt så att den stämmer överens med övningarna. Om du installerar programmet själv kan du följa instruktionen i Kapitel 5 i slutet av boken. Vidare behöver du ett antal filer för att kunna följa övningarna. Beroende på om du använder en kommersiell version eller en studentversion av Creo Parametric väljer du en av följande länkar.

Här nedan finner du även kortare filmklipp som närmare beskriver hur en uppgift eller en övning kan lösas. Då du klickar på filerna nedan spelas filmerna upp av din webbläsares inbyggda Flash-spelare. Om du vill kan du ladda ned filmerna med till exempel Video DownloadHelper (för Firefox). Filmerna är i formatet MPEG4, och kan spelas upp av de flesta mediaspelare. Dock rekommenderas att installera mediaspelaren VLC media player för problemfri uppspelning av nedladdade filmklipp. De filmklipp du finner här är till för att hjälpa dig om du kör fast och ska ses som ett komplement till övningarna. Att bara titta på filmerna ger förstås inte mycket.

Boken hänvisar till filmklipp då du ser följande symbol:

I inloggningsrutan, ange lösenordet du finner på inlagans första sida för att kunna se filmerna. Som användarnamn anger du creo3del2.